Site pictogram de echte wandelcoach

Reviews

Wat klanten zeggen over de echte wandelcoach

Reviews, ervaringen en verhalen van klanten

Ruud (HR-professional)

De grondige, uitstekende coaching van Patrick hielp me snel een centraal probleem te realiseren waarvan ik me niet bewust was en dat me op het werk in de weg stond. Bovendien gaf hij me briljant en duidelijk advies dat ik in de praktijk kon brengen en de komende maanden verandering kon bewerkstelligen. Ik heb daardoor een veel betere ervaring op het werk gehad en dat werd zelfs door mijn collega’s opgemerkt.

 

Rob (Onderwijzer VO)

Lopen en praten is een winnende combinatie en Patrick heeft een zeer ondersteunende, empathische benadering en ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem en het hele proces. Het effect van drie sessies wandelcoaching was verbluffend. Ik begon de sessies vol angst, stress en ontmoediging op het werk, en nu heb ik mijn zelfvertrouwen en geestkracht herwonnen en ben ik teruggekeerd … Ik voel me weer de baas over mijn leven! … Ik geloof nu dat coaching geen luxe is, maar iets dat we allemaal verdienen en ik raad iedereen ten zeerste aan om het te gaan doen. Mijn dank is groot Patrick!

 

Susan (Project Engineer)

Ik vond de sessies met Patrick erg nuttig en ondersteunend aan het begin van mijn nieuwe rol op het werk. In plaats van een lijst met ‘antwoorden’ of een kritische beoordeling te geven, stelde het praten me in staat de balans op te maken van wat ik goed deed (iets wat ik was vergeten te doen) en vervolgens te proberen te definiëren wat ik volgens mij nodig had om beter te werken. In een of twee specifieke gevallen gaf de sessie me een ‘gloeilamp’-moment dat geweldig was. Wat nog belangrijker is, het heeft me ook laten zien hoe ik moet nadenken over enkele van de gebieden die ik uitdagender vond, en hoe ik een begin kon maken met het veranderen van dingen. Dank je wel Patrick!

 

Danielle (Productie medewerker)

Wandelen met Patrick is geweldig … Hij luisterde naar mijn geklets en stelde me vragen die me soms ongemakkelijk maakten, maar die uiteindelijk voor groei en verandering zorgden. Ik had meer dan één “owja-moment” en aan het einde van elke sessie kon ik bereiken wat ik wilde of duidelijkheid krijgen over wat de volgende stap zou moeten zijn.

 

Rian (Kunstenaar & Leerkracht ondersteuner VSO)

De ervaring van praten tijdens het lopen was verfrissend en ongebruikelijk en gaf een echt gevoel van ‘ruimte’. Door de coachingsessies uit te spreiden over bijna zes maanden, heb ik de essentiële ruimte voor reflectie gecreëerd tijdens een zeer drukke periode. Deze haalden me uit de ‘bezorgmodus’ en ondersteunden me om te beseffen en onder woorden te brengen wat mijn prioriteiten voor mijn carrière zijn. De doordachte vragen van Patrick waren erg waardevol om mijn percepties uit te dagen, na te denken over mijn carrière en om een gevoel van mogelijkheden te creëren.

 

Astrid (Operationeel Consultant)

Grenzen en authenticiteit, mijn uniekheid accepteren en niet altijd proberen me aan de situatie aan te passen, dat zijn mijn redders geweest. En Patrick bracht me daar; Ik kan niet dankbaar genoeg zijn. Ik ben verbaasd hoeveel ik in die vier sessies over mezelf heb kunnen leren. Het heeft me zoveel meer kracht gegeven om door te gaan op mijn pad.

 

Andre (Senior ICT-specialist)

Ik heb gemerkt dat Patrick erg opmerkzaam is – me altijd de juiste ‘moeilijke’ vragen stelt tijdens onze sessies en me oefeningen en hulpmiddelen geeft die me een veel beter inzicht en een dieper begrip van mezelf hebben gegeven … Ik zou Patrick ten zeerste aanbevelen inderdaad. Hij is professioneel, ondersteunend, discreet, intelligent, grappig en erg goed.

Iedereen bedankt voor de review, wil jij ook jouw review hierbij, mail deze dan naar contact@deechtewandelcoach.nl

Spring naar toolbar