Wat hebben we gelachen inderdaad!
In de ochtend kwamen we samen in het huis van een lieve vriendin, die niet alleen haar huis en andere ruimtes ter beschikking stelde maar speciaal voor mij deze foto-shoot had geregeld! 
Vooral vrienden van die vriendin waren aanwezig en nog een vriendin van mij, dus best ff onwennig met allemaal “vreemden”. Dit veranderde echter al snel door de aangename ongedwongen sfeer waar we in werkten.

2 fotografen samen in discussie over de beste pose, stand van de camera, positie van de “modellen” en het gebruik van de juiste lenzen, tegelijkertijd met een heleboel humor en wederzijds respect.

Ikzelf meestal te vinden achter de camera in plaats van voor de camera en daardoor best een beetje zenuwachtig, ja zelfs ik kan zenuwachtig zijn voor dit soort dingen, haha.

Echter had je weinig kans last te hebben van die zenuwachtigheid door het spel van de fotografen en de steun van een stel lieve vriendinnen.

Ook de buitenshoot ging ondanks de regen gewoon door, net zoals mijn coaching-sessies: weer of geen weer, ze gaan altijd door. Zo oordeelde dus ook de fotografen!

We hadden vooral veel plezier met elkaar en voor ik het wist was de fotoshoot blijkbaar al voorbij, wow wat ging dat snel en ongedwongen!

We hebben er een dikke 400 foto’s en mooie vriendschappen aan overgehouden!

Wat ben ik blij met al die mensen om me heen, ze zijn zo kostbaar en onbetaalbaar!

Nogmaals mijn grote dank aan de “figuranten” en de fotografen! 

Op naar de volgende samenwerking!

————————————————————————————————————————————————————

Wil je naar aanleiding van deze blog meer informatie of een afspraak plannen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.
Mail: contact@good-health.nl
App: 0685223030 (WhatsApp, Telegram, Viber en Signal)